Kommende arrangementer

 • Man, 28/08/2017 - 19:00
  Sportens Venner
 • Man, 04/09/2017 - 19:00
  Sportens Venner
 • Man, 11/09/2017 - 19:00
  Sportens Venner
 • Man, 18/09/2017 - 19:00
  Sportens Venner
 • Man, 25/09/2017 - 19:00
  Sportens Venner

P. S. Servicepartner skifter fokus

P. S. Servicepartner skifter fokus
Poul Bindesbøl startede i 1996 med at lave IT-løsninger for både private og erhvervskunder. I dag vil han fokusere mere på el-installationer og vil gøre mere opmærksom på sin tilstedeværelse i lokalområdet. (Foto: Jesper Thorne)

Siden 1996 har Poul Bindesbøl, Sdr. Omme, være selvstændig med firmaet P. S. Servicepartner. I starten arbejdede han samtidig på fuldtid andetsteds, så hovedparten af firmaets opgaver drejede sig om IT-løsninger.


 - Det har altid været svært at leve udelukkende af salg af IT-udstyr, så jeg indså ret hurtigt, at jeg også måtte lave reparationer og konfiguration af netværk, fortæller Poul Bindesbøl. Han havde mange faste kunder – både private, men også erhvervskunder, som skulle bruge IT-løsninger.


En passende mængde ved siden af det fuldtidsarbejde, han havde. I 2006 opsagde Poul Bindesbøl sit faste arbejde og har siden kørt fuldtids med P. S. Servicepartner. Allerede da han startede firmaet for 14 år siden, fik han en autorisation som el-installatør.


 - Jeg ønsker egentligt at gøre mere ud af den del med el-installationen, men jeg oplever, at mange tror, jeg kun laver IT-løsninger. Jeg er altså mindst ligeså aktiv med el-installationer, fastslår Poul Bindesbøl. Han blev uddannet el-installatør tilbage i 1981, men har været elektriker siden 1970, så han har efterhånden 40 års erfaring i faget.


Spændende at være selvstændig
Poul Bindesbøl har altid syntes det var både spændende og udfordrende at være selvstændig. Indtil finanskrisen for alvor ramte i starten af 2010 har ordrebogen været fyldt det meste af tiden, og det har aldrig været nødvendigt for Poul Bindesbøl at tænke over, hvad det egentligt var, han gerne ville lave i virksomheden.


 - Jeg er nu kommet frem til, at jeg gerne vil have min forretning båret på el-installation, hvor IT-løsninger kan være en servicefunktion til de kunder, jeg har, siger Poul Bindesbøl. Han føler, at der efter sommerferien er kommet gang i hjulene igen, men det var også tiltrængt efter et sløjt forår.


 - Fra den ene dag til den anden følte jeg faktisk, at telefonlinjen blev skåret over. Der blev helt stille, og der kom ingen ordrer ind igen. Men nu har jeg da fundet ud af, at der er gang i telefonen, så det går da fremad, griner Poul Bindesbøl. Han ønsker at gøre opmærksom på sig selv som en af områdets mange el-installatører.


 - Jeg oplever ofte, at når folk vil prøve en anden el-installatør her i området, så tager man enten til Filskov, Blåhøj eller Grindsted. Jeg tror ikke mange er klar over, at jeg faktisk tilbyder de samme ting, siger han. Tidligere har Poul Bindesbøl lavet en del installationsarbejde i forbindelse med sommerhusprojekter, nybyggerier og erhvervskunder.


 - Jeg sætter stor pris på, at mine opgaver er færdige til tiden, og så tror jeg mine kunder oplever det som en fordel, at det er ”ham selv”, de snakker med hele vejen igennem, siger Poul Bindesbøl. Selvom han kun er ham selv i virksomheden og ikke har planer om at ændre på det, så skal det ikke afholde folk fra at bruge ham til større projekter.


 - Jeg har aftaler, så jeg altid kan leje folk ind, hvis der er tale om store og omfattende opgaver, så det er ikke noget problem. Det har jeg flere gange gjort, siger Poul Bindesbøl.